![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar paypal hesabımı sonlandırmak istiyorum... Nasıl yaparım ?
arkadaşlar hesabı kapattıktan sonra. Herhangi birinin bana verdiği parayı geri alma ihtimali ortadan kalkıyor mu? Konu duyurbeni.com tarafından (2006-08-19 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Maalesef kalkmaz paypal seni - bakiyelendirir ve hesabı kapattığın içinde hakkında işlem açar, tüm yetkili yerlerede bunu bildirir, kazara amerikaya falan gidersen havaalanından direk kodese gidersin, dikkat et şakası yok bu işin. |
|
||||
|
Alıntı:
mesaj tarihi: "2006-08-19" son Aktivitesi: 2007-02-18 21:54 :=) ama cevap iyi oldu... |
|
|||
|
Alıntı:
öyle birşey söz konusu olmaz hesap kapandığı an bir kaç gün içinde tüm işlemler geçersiz olur ( diye biliyorum ) |
|
|||
|
amerikadamı yaşıyoruz?
ben Türkiyeden bahsediyorum. bu olay yaşandı. hesap kapatıldıktan sonra chargeback şikayeti oldu ama işleme alınmadı çünkü hesap katılmıştı. hiç bir şey olmuyor yani |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|