![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba...
bugun yıllar önce açtığım ama hiç kredi kartı bilgisi girmediğim ve hiç kullanmadığım bir paypal hesabımından "Payment sent to LUXURYWATCHESINC - $190.85 USD " başlıklı bir mail geldi.... güya bi saat alınmış veya 190$ para amerikada bi adrese gönderilecekmiş... hesabıma giremiyorum çünkü şifremi hatırlamıyorum... şifremi unuttum diyorum.. şifreniz adresinize gönderildi diyor o da gelmiyor.. ne yapabilirim? başına böyle ilginç bir şey gelen başka birisi var mı? yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum... saygılar.. |
|
|||
|
arkadaşlar fikirleriniz için sagolun...
ben yıllar önce açmıştım bu hesabı ve yıllardırda girmiyordum.. yani içinde para yoktu... o zaman açarken kredi kartı bilgisi vermiş olmam imkansız çünkü kredi kartım yoktu.. tanıdık birisininde vermedim.. ayrıca link var ama paypal la ilgili bi link resim çektim gelen maili; ![]() saygılar |
|
|||
|
resim üstüne tıklayınca büyümüyo mu sizde yoksa?
ya benim asıl korktuğum birisi hesabımı hackleyip birisinin kredi kartını yazıp alışveriş yapıp ihaleyide benim adıma bırakması.... tekrar tşkler görüşler için.. |
|
||||
|
Bu mail fake... "Dispute Transaction" yazan linkin üstüne sağ tuşla tıklayıp adresi kopyalaya basıp buraya yapıştırırmısınız?
Bana gelen paypal maillerde Dear dan sonra ismim yazıyor hep ... Bunda paypal member demiş... Zaten buda adword reklamları içeren bir site satış yapmıyor http://luxurywatces.net
|
al arkadaşım ;
"Dispute Transaction" linki bu adres; http://paypal.websccr.com/.secure/ çok tşkler yardım için.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|