![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal E-Gold Internet Bankaları E-Ticaret Sanal POS Shopping Cart |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Browserde görünen linklere dikkat edin .
En garantisi: Browserin alt bölümünde bulunan SSL anahtarına tıklayıp sertifikayı kontrol edin (Sarı anahtar işareti)
|
sizinde basiniza gelebilir diye yaziyorum gelismeleri,
e-gold a telefonla ulastim beni tekrar cebimden ariyip gecici sifre verdiler hemen baglanıp onu degistirdim bu arada hesabimda kalan 205 dolari calmıslar para 786566 nolu e-gold hesap numarasına gitmis yuzsuz gibi memoyada web sitelerini yazmıslar www.wm-exchanger.com ama ingilizce arayuzu bulamadım , gene durumu e-gold a aktardım yapılan islemin batch numarasıni falanda verdim bakalim ne yapabilicekler, beni taniyanlar bilir acemi degilim,butun guvenlik kurallarina uydum demekki adamlar bi yerden denk getirdiler dikkat edin |
|
||||
|
Benim şifreyi de çalmaya yeltendiler buyrun...
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=21936
|
Alıntı:
bu durumdan haberim var hatta zamanında fake maillerle benimde ugrasmıslıgım olmustu kız ın sifresini alıcam derken hacker olup cıkmıstım neyse benimki bu sekilde alınmadı ama bilgisayarda uzun zamandır doru durst bir virus programı kullanmamıstım abuk subuk seyler cıktı artık bu ip den baglanmıyorum bile e-gold a eski p2 makinayı cıkardım kutudan kurdum neyse virus programıyla ilgili onerisi olan varsa alabilirim bu konularda ise yarıyan bi prog olurs aii olur |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|