![]() |
|
|
||||
|
Arkadaşlar şimdiye kadar forumda alışveriş yapmadım o yüzden ufak çaplı bozdurmalardan başlamam gerekiyor sanırım. Kime pm atsam i-trader yok diye potansiyel güvenilmez konumuna düşüyorum. Hak veriyorum tabiki arkadaşlara ama bi yerden başlamak lazım sanırım. Küçük miktarlardan başlayabiliriz.
50$ , 100$ , 150$ bi kaç parça halinde satabilirim. Not: Bu arada paypal hesabım onaylıdır. ( verified )
Süleyman Konu babish tarafından (2009-01-14 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
nası nakit geçmez elime para? +bakiyeyi hiç bir kesinti uygulamadan çekiyorum bankadan
Ypı Krdi bu arada banka. sadece paypal kesio 5$ gönderme ücreti olarak. başka bir kesinti uygulanmıyor. Ayrıca visa kartım yok diyede üzülmeyin ailenizden herhangi birinin visa kartına aktarabiliosunuz.
|
nasıl yani kredi kartınamı çekiyorsun sonra nasıl çekiyorsun biraz anlatırmısın yani kredi kartından nakit çekim yapıp vadesiz hesaba mı aktarıyorsun?
birileride bu bilgiyi para ile satmaya çalışıyor sen şunu açıklarsan bu kişinin amacına ulaşmasını durdurabiliriz.. http://www.r10.net/e-gold-paypal-2co...iza-cekin.html Konu blade78 tarafından (2009-01-17 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
O başlığa yazdım benim bankam küçük paralar için aktarım ücreti almıyor ama orda da yazdığım gibi 3000lira için 26lira aktarma ücreti kesiyor. Çok fazla olmasa gerek. Paypal bozdurma sıkıntısını gidermek için yeterli bence.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sanal kartımda olan fazlalığı hesabıma almak istiyorum diyerek bi sormak lazım.
|
Fazlalıkdı talimatdı uğraşmaya gerek yok direk kredi kartıma geliyor para bende gidip kartımla Atm den çekiyorum gelen tutarı
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|