![]() |
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal ve E-Gold işlemleri hakkında yardım alanı vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Seninle anlaştık paranı yolladım paypala.Sonra havale yapıcam diye beklettin beni yok onay kodu bekliyorum yok öle yok böyle diye.MSnde cevap vermedin Uzun bi zaman geçtikten sonrada geldin hesap limited oldu dispute aç dedin.
Bunu açıklamasını yaparmısın.Burda benim günahım neki param senin yuzunden bloke olsun. Dürüstlükten bahsederken mangalda kül bırakmıyorsun ama kendine gelince icraat yok |
|
|||
|
harbi yaptığın ilginç bir davranış adamın parası bloke olmuş senin girdiğin muhabbete bak eğer bu adam dolandırıcılık yapmışsa burda açın kanıtlayın bu arkadaşı banlasınlar..
(arkadaş diye hitap ediyorum ama dolandırıcı olduğu ispatlanırsa hitap şeklimde değişir) |
|
||||
|
Sizin paypal koruyucunuz muyum ?
Bunun için her ay aidat mı veriyordunuz da şimdi şikayet ediyorsunuz ?
|
Alıntı:
Bir geçmiş olsun demek bir yapabileceğimiz birşey varmı demek yerine bunları söylemeniz.. yada hiç birşeyde yazmasanız olur ama siz resmen dalga geçer gibi olmuş.. Bu yüzden mesajınızı ve diğer arkadaşlara yazdığınız cevaplar ile ortamı gerdiğiniz için sizi kınıyorum.. Konuya gelince arkadaşım mağdur isen.. Arkadaşın adını soyadını vs aldığın bilgileri burada paylaşacaksın ki birdaha alışveriş yaparken bizler dahil konuyu okudğumuzda alışverişi yaparken düşünmeliyiz yardımcı olabilirsin.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|