![]() |
|
|
|||||||
| Paypal E-Gold Paypal ve E-Gold işlemleri hakkında yardım alanı vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşım kimsenin sana bişey şikayet ettiği falan yok.Uslübun yanlış onu belirtmişler.Yoksa senden koruma olmanı beklemiyor kimse.Hatta hiçbişey beklemiyor
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
O sizin nasıl anladığınıza bağlı.
Siz mi salaksınız yoksa bunlar mı çok akıllı ? Bile bile dolandırılmak sizinkisi olsa gerek.Kim neden size acısın ? Buram buram kitlemeye geldim ben kokan bu arkadaşlar ticaret yapmadan önce düşünseydiniz.
|
Whm sen burada eskilerdensin madem bu adamın dolandırıcı olduğundan eminiz iyinete yada modlara pm atıp ilişiğini kestirelim forumdan daha fazla kişinin canını yakmasın
|
Ya arkadaşım boş boş konuşma.Sen kimsinki biz acıyacaksın.Olayı nereye çektin.Hiç alakan olmayan konuya maydonoz oluyorsun .Sonrada salak muhabbeti yapıyorsun.Salaklık bu senin yaptığın gibi bişey olsa gerek.
Germe insanı boşyere.Bak işine. |
|
||||
|
ne o canı yanmış kazlar gibi bağırıyorsun ?
aklınız neredeydi ? neden beni kimse dolandıramıyor da sizi dolandırıyor ? biraz kendinize bakıp düşünmeniz lazım. kendinizi şanslı hissedin ve 300-500 dolar ile kurtulduğunuza şükür edin. bu da size ders olsun ki bir daha bilmediğiniz insanlarla paypal ticareti yapmayın. paypal,kullanmasını bilmeyenler için tam bir tuzaktır. bu yazdıklarımdan ister feyz alırsınız ister garez.
|
Kimsenin bağırdığı yok.Sen kendini çok önemli şahsiyet gibi görüp akıl dağıtmayı kes artık istersen.
Kendinize bakıp düşünün derken birde sen kendine bakıp düşün istersen .Ne yapıyorum şuan diye.Sana mı kaldı milleti azarlamak hakaret etmek arkadaşım.Benim param sanane.Kendi işine baksana. |
|
||||
|
Ben zaten paypal adına önemli bir şahsiyetim . :=)
Ayda 10 binlerce dolar bozmama rağmen bir dolar dahi kaybetmiyorum. Neden mi ? Bilmediğim kazığa eşşeğimi bağlamıyorum.
|
Alıntı:
Sen resmen bu adam düşmüş dur birde ben vurayım mantığındasın..Lütfen milleti iyice üzme çok yanlış şeyler bunlar.. |
|
||||
|
Vuracağım tabi ki.
Ben vurmazsam sen vurmazsan bu arkadaş gene gidip aynı hatayı yapacak. Adımdan daha eminim. Ortlama olarak 3 günde bir kere x kişi dolandırıcıdır başlığı açılıyor ama halen daha bu insanlarla ticaret yapıyorsunuz. Dalga da geçilir sizinle maytapta. Bu arkadaş şimdi ""oh nasıl da aldım paraları"" diyerek bu konuyu okuyordur. Her 3 ayda bir bunlar gibi 3 tane çıkar,piyasa da ne kadar dolandırılacak adam varsa dolandırır ve kaybolur gider. Siz böyle devam ettikçe ne dolandırıcılar biter ne de bu olaylar.
|
Ben aylardır burdayım hemen herkes tanır bilir sağlamlığımı, ara ara elime sağlam paypal geçer ederinden satmak isterim almazlar 3 kuruş aşağı veren dolandırıcılara gider alırlar sonrada whm nin dediği gibi 3 güne bir başlık açılır dolandırıldım diye, ucuz etin yahnisi yenmez arkadaşlar çok düşük fiyatla satış yapanlardan uzak durun kesinlikle.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|