![]() |
|
|||||||
| Parking Domain Parking Sponsor sedo goldkey afternic namedrive domainsponsor parkingsite |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
sa millet
14 tane domainim var 13 ü sedo da 1 ay kadar oldu hepsinini alalı hitleri yok saylır fakat sedo yu iyi bilen biri varsa 1 ödeme bilgilerinin istendiği sayfada banka bilgileri nasıl olmalı 2 hit leri artırmak için neler yapılabilir 3 saglam bir domainde olması gerekneler nelelerdir 4 ve diğer bizim farkında bile olmadığımız ama önemli ayrıntılar nelerdir arkadaşlar ben bu konuda hiç bir şey bilmiyorum desme yerdiri 1 hışımla aldık domainleri ve şimdi ne yaplır öğrenemye çalışıyorum tşk saygılar |
|
||||
|
1) ödeme detayları kısmına banka hesabındaki ad-soyad, banka kodu, hesap IBAN kodunu girmen gerekicek
2) organic olmayan hit yollarsan sedo domaini banlar. (başıma geldi) 3) pagerank ,alexa, dmoz ve keywords iyi sırada olmak. 4) satmak istediğin domain türkce bile olsa ornek; arabacim.com Milleti işine yarıyor, eğerki elinde degerlendiremiyorsa en guzel cozum satmak. Ben hiç ummadıgım bir domainimi beklemedğim derecede yuksek bir rakama satmıştım.
| Stil | |
|
|