![]() |
|
|||||||
| Parking Domain Parking Sponsor sedo goldkey afternic namedrive domainsponsor parkingsite |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
efet efet keşfettim biraz evvel kurcalarken
![]() yeni ekran görüntüsüde cancin olmuş gerçi rakamları büyük büyük görünce kalbüme incekti şimdi yandım yeriz banı diyodum 2 katına çıkmış meğer 32 günlük rakamı gösteriyormuş ordan... teknik bişi yapmaya gerek yok sanırım... ben (old) kısmından takılmaya devam edeyim... bozulur mozulur sonra al başına bela :P
|
valla baya detay koymuşlar kafam karıştı.
yanlız en iyi gelişme bana göre templatelerdeki değişiklikler olmuş.artık normal kullanıcılar bile alışmıştı sedonun parking sayfasına.
|
Sedo kullanan herkese faydali olabilecegini ve yeni gördügüm bir özelligi paylasmak istedim.
Domain park ediyorsaniz domain optimizasyonda yenilikler var. Artik park ettiginiz domainlere yeni layoutlar, renkler ve konuya göre resimler secebiliyorsunuz. Eger classic style i secmiyorsaniz, lite, blue, ping, green gibi renk varyasonlari ile birlikte istediginiz resimleri de üstte görünmesini saglayabilirsiniz. Böylece alisagelmis parking sayfalarindan kurtulmus olur ayrica daha da cok tik getirmesini saglayabilirsiniz. Ben bu özelligi cok yerinde buluyorum. Kolay gelsin ve bol kazanclar
| Stil | |
|
|