![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar merhaba, konu umarım doğru yerdedir.
Bilgisi olan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum; http://www.izzetarpaci.com kişisel sitem. Yarım halde. Tamamen flash. Ama dün öğrendim ki PR4 olmuş... Google neye göre 4 yapmış olabilir? PR'si yüksek bir sitede de en azından haberimin olmadığı link'im de yazılı değil. Fikri olan arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim. Edit: Şimdide başka bir siteden baktım PR 0 diyor. Bazıları 4 gösteriyor. Anlamadım bir şey :S Konu izzetarpaci tarafından (2008-03-20 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
eğer bu animasyon mu denir, her neyse, tamamen size aitse, pr4 olması çok normal. sizin bilmediğiniz binlerce backlink aldığından eminim.çünkü ilgi çekici, başkalarıyla paylaşma isteği doğuran bir yapıya sahip.
flash değil de, berbat derece de kötü bir tasarıma(karmaşık renkler, menü yok, vs) sahip bir sitenin pr8 olduğunu görmüştüm. tek özelliği, berbat tasarımıydı. şu an hatırlasam linkini koyacaktım ve bir backlink de ben sağlamış olacaktım.sizin siteniz güzelmiş, başka bir yerde bu konu geçerse, sizinkinin adresini vereceğim. bu şekilde backlinkleriniz artıyor ve pr4 oluyorsunuz. |
|
|||
|
Yorumlar için teşekkür ederim.
Flash tasarım bana ait evet. Ama sitenin bütün güzelliğini oluşturan boyama efekti hazır bir koddu. Başka bir yerden elime geçmişti. Ben biraz oynama yaptım boyama mantığında o kadar. İsteyen arkadaşlarla da paylaşabilirim. Tabi sadece boyama efektinden bahsediyorum ![]() Backlinkler bana mantıklı geldi. Google'a sürekli bakıyorum. Umarım bir gün index alır o sitelerden de görebilirim, aksi halde merakım devam edecek ![]() |
|
||||
|
aynı durum bendede var yeni sayılacak kişisel referans sitem pr4 olmuş. Sanırım genel bir durum bu .
Bilgisi olan arkadaşlar varsa konuya açıklık getirebilirlermi nedir bu bolluk acaba site adresi: www.pstasarim.com |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Benim pagerankta 0ken 2,5 ayda linkimi eklediğim yerler ve blogumun içerik/görüntü kalitesi yüksek olduğu için pr4 oldu..
| forumselcuk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|