![]() |
|
|||||||
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Çok garip bir durum, PR değerim 5 ten aşağılara gidiyordu ama 0 olması çok garibime gitti. DMOZ a ekli 3 sitem ve diğer sitelerimde PR0 oldu. Bunlardan bir tanesinin dünya kadar backlinki vardı ve gerek benim eklediğim gerekse birçok kişinin kendi eklediği bir sitem pr0 olunca çok garip geldi.
Sunucuda başka kişilerin birşey yapması sonucu bir yaptırım oluyor mu yoksa bunun sebebi ilgisizlikmidir ![]()
|
pr 0 falan olmadın olmayacaksın.
erkenden milletin bi tarafı tutuşuyor pr güncellemesi diye. dc'ler kopmuş durumda,yoğunluktan sonuç veremiyorlar. pr 6 beklediğim mizah sitem bile pr 0 gözüküyor. bloglar vs işin cabası ama 4-6 gün kadar daha bekleyin. |
|
||||
|
aytuggg, bilmediğin konular hakkında yorum yapma yanlış yönlendiriyorsun.
|
|
||||
|
Birçok sitede öyle , Bütün datacenterlar 0 lanıp ondan sonra değerleri veriliyor bence...
|
|
||||
|
Alıntı:
dc'ler kopmuş durumda,yoğunluktan sonuç veremiyorlar. komik oluyor ... ![]()
|
Sana önerim sitenin pagerankına başka sitelerde bak bende bi yerde bakıyorum tüm sitelerimi 0 gösteriyo başka eyrde bakıyorum normal gösteriyo
|
aynı olay benim başıma geldi. PR5 olan sitem 4 sonra 3 ve en sonunda 0 oldu.(bir önceki PR güncellemesinde) ve bunlar yaklaşık 1 ay içinde oldu.
ben bunu link satmama bağlıyorum. sitemde yaklaşık 12 adet text reklam vardı. sanırım CEZA verdi google. bu güncellemede hala 0 gözüküyor. |
|
||||
|
Alıntı:
PR6 olan sitelerim de Tüm Check lerde 0 gösteriyor... DC ler gitmiş olsa birkaç dc de 0 gösterirdi..
| Stil | |
|
|