![]() |
|
|||||||
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bir sitemi checke dince dig de şöyle diyor ;
1 59.151.21.100 PR N/A Acaba sizin hiçbir sitenizde böyle bir şey diyormu ? |
|
||||
|
Alıntı:
- Aşırı link takası olduğunda da, 0 Pagerank ile cezalandırmanız olağandır. |
|
|||
|
site güncelleme, işte ziyaretçinin çok olması, gördümki gerçek palavraymış,
pr isteyen backlink ve link değişimi yapmalı, evet bundan sonra, pr için buna önem vereceğim. |
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
Masal hikaye google sistemi. Aynı yerlerden link alınmış 2 sitem biri pr 2 biri pr 4 olmuş , nerdeyse birebir aynı siteler birine ayrı diğerine ayrımı muamele yaptı bu google.
Diğer saçmalığı 2 site için link değişimi yapmıştım aynı kodlarla biri 15 gün sonra banlandı diğeri yukselişte. EEE hani sistem ? Aynı anda açıldı aynı link değişimleri yapıldı neden biri banlı diğeri değil ? Binlerce backlink alan sitelerden bazıları dururken aradan bazıları banlanıyor. Tamamen piyango bu google. Bir sitem pr 1 bir kelimede 1 .sırada altımdaki siteler pr 5 ne o kelimeye kastım ne bişey , saçma..
|
düşünüyorum işte
![]() |
|
|||
|
aytugg sana abi tavsiyesi
0 lar düzelmeyecek... gitti o pageranklar üzücü birşey anlıyorum ama en gec 1-2 ay sonra yine güncelleme olacak o zaman tüm pr ler bol bol artacak. Şimdi google yeni sitelere yöneldi. Kitapsız google benim forumu bile arttırmadı ![]()
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|