![]() |
|
|||||||
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar bu google pagerankları ne zaman güncelleyecek bi fikri olan varmı?Kaç aydır milletin göbeği çatladı bekliecem die:SAğustos başı dediler olmadı ortası olmadı eylüle geldik inşallah bu ay olur ve çalışanlar karşılığını alır..
AyTe@m™ Konu Berqay tarafından (2007-09-04 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
pagerank'ın ( yani orda yazan sayının ) ne önemi varki ben bunu pek anlamıyorum boşuna dert ediyorsunuz pr0 site toolbar güncellenince pr4 yazınca birşey değişmiyecekki sitenizle ilgili google açısından
|
|
||||
|
görüntü olarak belki fayda olmucak ama içerik ile ilgili kelimede rakiplerinden üste cıkmana yarıcak
|
peki hitleri sen göremiyon o göremiyo nere gitti bu hitler ???
millet kapamadı bilgisayarı heralde, yeminde etmediler sanırım girmeyelim sitelere diye... birazda sorunu kendinizde arayın bana kalırsa ![]() |
|
||||
|
hitlerde genel bir düşü vardı bugüne kadar. 500 ortalma alan sitem 200 e düştü. bugün yeniden düzeldi.
|
Diğer forumda yazdığım yorumu burayada yazayım:
-------------------------------------------------------------------------------- Googleın farklı bir uğraş içinde olduğunu düşünüyorum. Prlerin güncellenmesi bu kadar geçikti çünkü mutlaka bir açıklaması olmalı. Yeni bir page rank algoritması yapılıyor olacağı ihtimali üzerindeyim. Googleın pagerank değerlendirmelerinde en büyük sorunu neydi para ile yapılan link değişimleriydi. Bu algoritma ile buna da kısmen çözüm bulacağı düşüncesindeyim. Kodlama biter itmez deneme amaçlı kısa süreli bir kaç pr güncellemesi yaşayabiliriz Bunlar benim görüşlerim katılmayabilirsiniz. Ama googleın şimdiye kadar 2 pr güncellemesi arasında ki max zamanı 3 ayı geçmedi ( 90-95 günü ) fakat neredeyse 4 ayı geride bıraktık önceki güncellemeye göre. bu nedenle biraz daha bekleyelim ve değişiklikleri görelim..
|
Ne çabuk fikirlerin değişmiş mmmm
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|