![]() |
|
|||||||
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Zanza pr güncellemesini altsayfaların değerlenmesi bakımından bekliyoruz.Örneğin pr3 sitem var diyelim ben anasayfadan "abcdef" diye xx.com/abcdef.html sayfasına link veriyorum.Anasayfam pr 5 olduğu zaman bu alt sayfa doğal olarak pr5ten link almış olacak.Ozamanda altsayfam sıralamada yükselecek ben bu bakımdan güncellemeyi bekliyorum =)Yanlışmı düşünüyorum?
Ayrıca Arkadaşım güncellemelerle benim türkçemin ne alakası var.Türkçemi eleştireceksen eleştir ama ikisini nasıl bağladın anlamadım ![]()
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
1.sıradaki sayfan 10.sayfaya düşerse ne yaparsın kardeş? Nasıl getireceksin o hitleri. Sihirli bir değneğimiz yok maalesef. Sandbox falan olmamasına rağmen güncellemeler başladı denildiğinden beri sitelerimden birisi 10.sayfalarda geziyor. Halbuki 1.sayfa 1. sıradaydı...
|
|
||||
|
pr ler bi süre içinde güncelelncek ard ard da deneme güncellemeleri olacak yeni pr sistemi çok farkli hakeden pr alcek link değişen değil
![]() LİNK DEĞİŞİMİYLE PR Sİ YUKSELMİŞ SİTELER PR 0 OLACAK !! Not: Alintidir... Konu ersev1905 tarafından (2007-09-05 Saat 07:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Aslında bence google in öncelikle backlinklere değil, arama sonuçlarında o siteye kaç kere müracaat edildiğine bakması lazım. Özellikle para ile satın alınan backlinkler google tarafından benimsenmiyor. (Konu hakkında iyinet forumlarında ve http://www.googlesunrise.com/google-...satisi-ihbari/ sitesinden bilgi alabilirsiniz)
Link satışı gibi link takasları da google'i yönlendiriyor ve malesef yanıltıyor. Google reklam ile link ticareti arasındaki farkı bulmaya çalışıyor ve bunun için yeni şikayet seçenekleri (link satış ihbar gibi) ve yeni algoritmalar yaratmaya çalışıyor. Bu durumda güncellemelerin de zaman alacağını düşünüyorum. Ancak kendini savunma imkanı olmayan bir çok webmaster bu işten zarar göreceğe benziyor. Sanırım PR'lere fazla kafamızı takmadan, standart arama motoru optimizasyonları kullanarak, kendi işimize bakmamız en doğru yol. Saygılar.
|
Alıntı:
Backlink sistemi zamaninda Google farkini ortaya cikaran seydi, her sey gibi onun da suistimal edilme sansi var. Ancak zamanla algortimasi gelisiyor, kullanicilardan giris almaya hatta manuel olarak SERP'leri inceletmek icin adam tutmaya kadar da yayilan cok yonlu acilimlar var. Yahoo! cok tehlikeli bir rakip ben de arada kullaniyorum yani rahat da degiller, Turkiye'de 95%+ kullaniliyor olabilirler ama ABD'de Yahoo! 23% paya sahip. Bu rekabet gelismeyi beraberinde getiriyor. Konu basligina da geri donus yaparsak, cok karistirilan bir seye deginmek lazim. Guncelenen esasinda Pagerank degil de toolbar pagerank, yani senin pr4 diye gordugun link pekala sifir olabilir. Bunun yaninda trustrankin ve lokal sonuc dondurmesinin onemi ile (Ingilizce linklerin .com.tr de eskisi kadar etkili olmamasi vs.) ile pagerank sembolik bir oneme dogru itilmeye basladi. Bana kalirsa artik pagerank az cok bir site icin fikir vermesi disinda, text link al sat ve link exchange gibi anlamlar tasiyor bundan otesi degil.a |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|