![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Kardeş al sen hesapla
http://www.internetbaron.de/tools/pa...tion/index.php |
|
|||
|
arkadaşlar pr6 olabilmek için önce pr 4 yada 5 olmak gerekir. Pr4 pr5 0 dan direk cıkabilirsin. Cıkan arkadaşlar nasıl cıkıyor derseniz icerik , popülerlik, sitenin kodlaması...
pr 6 olabilmek icin önce en az pr 4 olmak lazım pr4 iseniz eger pr6 pr7 birer link alın olursunuz . ![]()
|
PR ile içeriğin alakası yok bence , tıpkı PR ile SEO'nun alakası olmadığı gibi. eğer alakası olsaydı google'da hiçbir kelimede pr4 ten önce pr3 sitenin çıkmaması lazımdı ...
PR : yine PR'ı yüksek siteden link almaya bakar. Google Seo : İçerik uyumlu siteden link almaya bakar. Google Seo için örneğin ; 6 tane pr6 çöp siteden link aldın. onun yerine 3 tane içeriğinle alakalı pr'ı düşük link alman daha mantıklı.
|
Ayrıca unutmadan , Sağlam adımlarla PR yükseltmek istiyorsanız mutlaka pr0,1,2,3,4 ten de linkler almanız gerekmekte..
Şöyle açıklayayım.. Hülya avşar (pr8) Tarkan 'da (pr9) olsun... Siz'de onların oturduğu sitedeki güvenlik görevlisi olun ki sizi çok iyi tanıyor , seviyorlar.. Ancak siz popüler misiniz ? hayır.. ben ve aytuğ'da , pr1-2 ler olalım... Biz , seni tanıyoruz (halk olarak) üstüne üstlük hülya ve tarkan bile tanıyor.. işte şimdi popülersiniz..
|
internetbaron.de tools bölümünde
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
9 aylık konuyu doğurtmuşsunuz
bende birşey yazayım...@AksamGunesi "arkadaşlar pr6 olabilmek için önce pr 4 yada 5 olmak gerekir. Pr4 pr5 0 dan direk cıkabilirsin. Cıkan arkadaşlar nasıl cıkıyor derseniz icerik , popülerlik, sitenin kodlaması... pr 6 olabilmek icin önce en az pr 4 olmak lazım pr4 iseniz eger pr6 pr7 birer link alın olursunuz " neyi kanıt göstererek bunu söyleyebiliyorsun ? Ne alakası var pr 6 olmak için sitemin pr 4 veya 5 olmasıyla? PR 0 olan siteler nasıl güncellemede pr 5 olabiliyorsa, yine pr 0 olan bir site, güncellemede backlinklere göre birden pr 6 hatta 7 bile olabilir. PR 6 olmak için sitenizin pr 4 veya 5 olması gerekmez.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|