![]() |
|
|||||||
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
sitem 3-5 topliste kayıtlı onun dışında 2 tane pr 3 siteden linki var ve gelecek pagerankim 6 tr de üniversiteler bu rakamı bulamıyo
bence sağlıklı değil |
|
|||
|
Ben surekli bu tur siteleri inceleyip yorum yapmaya calisiyorum. İclerinde en temkini davranan http://www.rustybrick.com/pagerank-prediction.php oldu bugune kadar ve gercek degerlere bence o yakın. Toolbar'ın gosterdigi PR degerini en iyi tahmin en sanırım rustybrick. Benim dusuncem boyle, paylasırım
![]() OKAN
|
Alıntı:
rustybrick de şu an pr 0 olan bütün sitelere gene 0 olacak diyor gördüğüm kadarıyla. Gene en iyisi iwebtool ama o da ortalama 1 puan bol keseden veriyor.
|
iwebtoolgeçen 0 dan 5 e çıkacak diyordu bir sitem için
bence biraz zor olurdu şimdi 4 gösteriyor
|
Arkadaslar artik su gelecek PR i unutsaniz. Google da Gelecek PR gösteren siteler de yazmis. Gelecek PR diye eskiden google'un datacenterlerinden alinan bilgi artik google vermiyor.
Gelecek PR tahmini yapan siteler ancak kendi bulduklari backlinkleriniz ve güncel PR ile yaptiklari kendince formüllerle hesaplaniyor. Bunlari beklemeyip de sitenizi gelistirmeye devam etseniz sizin icin daha faydali olacaktir kanisindayim. Beklemek isteyen ümit etmek isteyen de etsin. Ama kimse gelecek PR i tahmin edemez cünkü kimse google'un hangi linkleri nasil degerlendirdigini bilemez.
|
İnsan merak ediyor ister istemez, bu 2 dk bile almayan bir kontrol, herşeye "onu yapacağınıza siteyi geliştirmeye bakın" diye yaklaşmamak lazım. Bu sitelerin kesin değer vermediğini de biliyoruz hepimiz, kaldı ki rakiplerinizle backlink durumunuzu karşılaştırmak açısından da faydalı.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar gelecek page rank güncellemesi için önceden belirlenen bir tarih varmı yada siteden siteye değişiyormu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar.
|
PR güncellemesi ortalama olarak 3 ay araliklarla oldu son zamanlarda. En son eylülde oldu bir dahaki aralik sonu ocak basi diye bekleniyor. Ama ne zaman ne olacagi belli olmaz. Google bu
| Stil | |
|
|