![]() |
|
|||||||
| Oyunlar ve Konsollar PC, XBOX, PLAYSTATION, WII, GAMECUBE Oyunları VE Konsolları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yok benim nickim EL-AZİZ.NET
Gruba katılmadım.
|
4-0 yendim.
|
Takım Gücü: 692,00
İlk Maçım 5-1 deplasmanda aldım. İkinci Maç 4-0 Takımın gücü maç sonuçlarında çok etkili. Oyuncu aramadan profosyonel ücretsiz oyuncular alıp takım gücünüzü yükseltin. Forvetlere ve orta saha oyuncularına hücum çalıştırın. Birebir görüşme yapın. Bireysel şut çalışmalarına ağırlık verin. |
|
||||
|
Oyunculara tek tek mi masaj yaptırdın ?
|
maçtan sonra hemen masaj yaptırmana gerek yok zaman geçtikçe antreman puanları dengeleniyor, tek tek masaj yaptırdıysan hatalı bir karar takım antremanında bu işlemi gerçekleştirebilirdin. Ben şahsen gelecek vaad eden oyunculardan yani bir kaç oyuncudan başkasına bireysel antreman felan yaptırmıyorum.
|
takımım rocktuel ile deplasmanda galibim yine 0-5 : ) gol krallığı olsa benim forvetler krallığa oynardı :d, forum.iyinet.com grubuna herkesi bekliyoruz
|
Bir üstteki mesajı geç farkettim. Post silinebilir. Bu arada bybart beni de onaylayabilir misin?
Eğer bir yanlış yapacaksan, bari onu doğru yap... Konu DincerAydogdu tarafından (2008-07-15 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Bir üstteki mesajı geç farkettim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|