![]() |
|
|
|||||||
| Oyunlar ve Konsollar PC, XBOX, PLAYSTATION, WII, GAMECUBE Oyunları VE Konsolları |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
vallaha cm 2006'yı ben de oynamadım onu bilmiyorum ama sana tavsiyem cm degil fm oynaman efsane cm serisinin(03/04'e kadar) devamı fm adıyla piyasaya çıkıyo şimdiki cm(5 ve sonrası)'nın sadece isim hakkı eidosta kaldığından cm oyunun asıl devamı si games'in yaptığı fm(football manager) 'dir
|
Ya madem açıldı başlık ben FM de ikinci lig B den bir takım olmuştum.İlk yarı 2. oldum ve beni playoff'a gönderdi ama playoff maçları hiç başlamadı.. (Tabi bu 2005 kasımda filan oynamıştım) Ve bende çok sinirlendim o günden sonra birdaha denemedim 2. ligden. Ayrıca 1. Ligde Malatyaspor'la başlıyorum çok sarıyor tavsiye ederim..
|
|
|||
|
baya duydum o hatayı ama artık yok 6.0.3'ü yüklersen o sorun kalmadı oynamaya devam...
ben 1 haftada 2 kere oyuna başladım 2sinde de save de hata çıktı gitti iki save de yeniden başlıcam.. bi ara iyinet FM turnuvası yapalım online var mısınız?
|
Ultimate Soccer Manger 98 de Ingiltere Amatör lig takımı Cheltenham Town u seçerdim. 1. Lige çıkana kadar 2002 olurdu zaten. Sonra şampiyon olurdum ilk senede. 3 lig + premier lig e çıkmak 4 sene sürüyordu
![]() Taraftar sayımı gösterirdi. Stadımın trübünlerini yenilerdim. Stad reklamlarını, forma reklamlarını seçerdim. Stad etrafındaki büfeleri ve yiyecekleri bile ayarlardık. Ah USM ah.. Çıkarmadılar yenisini..
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|