![]() |
|
|||||||
| Ortaklık Affliate Ortaklık Programları Affliate |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Online giyim alışverişi sitesi Baykush.com, başlattığı satış ortaklığı programı ile tüm web sitelerine, Türkiye’nin en yüksek komisyon oranını ödüyor.
Program çerçevesinde web sitelerinin içerik sayfalarında yayınladığı Baykush’a ait ürün linkleri aracılığıyla www.Baykush.com ’a gelip üye olan her yeni müşterinin yaptığı alışverişin net tutarının yüzde 10’u size ödeniyor. Satış Ortaklığı Programı: Baykush.com - Online Giyim Alışverişi Sitesi Top 100,000 Alexa Traffic Rating (Current 79,215) Komisyon oranı: %10 Geri Ödeme: 60 gün Ortalama Sepet Tutarı: 50.00Ytl Tipik Geri Dönüş Oranı: %5-7 İletişim için - Affiliate Manager: mkarlidag@baykush.com Konu Red tarafından (2006-05-23 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
türkiyenin en çok kazandıran diye olaya girmek pek mantıklı gelmedi bana daha yeni ve kimsenin bilmediği bi sponsor olarak. nerde kazandırdı türkiyeye en çok?
ve bunu komisyon vererek mi yaptı ya da yapıyo?
|
Arkadaşlar programın affiliate manager'i ben değilim. Ben sadece buradan programın duyurusunu yaptım.
Özellikle belirtmek isterim; herhangi bir reklam olayı da katiyen sözkonusu değil. Site çok güvenilir. Sanıyorum sitenin güvenirliliğini şu anda E-kolay.net'in Mahmure sayfalarında devam ettirdikleri satış ortaklığından da anlayabilirsiniz. www.ekolay.net/kadin (bkz. herhangi bir sayfanın ortasındaki fırsat kutucuğu) Komisyon oranlarının bu denli yüksek olması sitenin bir giyim sitesi olmasından ve tekstil ürünlerindeki kar marjından kaynaklanıyor. Başka sorusu olan bana değil affiliate manager'e sorusunu yöneltebilir : ) |
|
||||
|
http://www.baykush.com/tools.asp?p=reklam&s=e
bu sayfada daha ayrıntılı anlatıyorlar ama türkiyenin en cok kazandıran diye bahsetmek şaçma olmuş %10 en cok kazandıran oran degildir. %25 bile veren var.. sonuçta idefixe bile %25 veriyordu sanırım alışverişte.. Alıntı:
3 ay bizle çalışcan reklamımızı yapıcan diyor ![]() Alıntı:
I'm Back Konu Permission tarafından (2006-05-24 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
XML ya da CSV "datafeed" veriyor musunuz?
|
Alıntı:
Bu arada son bir not; satış ortaklığı sayfalarımız gecikmeli olarak revize edilmiştir. Başvurularınızı, bilgi@baykush.com 'a veya mkarlidag@baykush.com'a yapabilirsiniz. Saygilarimizla... |
|
||||
|
Anliyamadim, "datafeed" var mi yok mu?
| Stil | |
|
|