![]() |
|
||||
|
bildiğiniz üzere bu sistemle çalışan tonlarca site var.
Bende 1 sene öncesine kadar nerde ne varsa atlıyordum sonuç hüsran oluyordu tabi. Paramızı vermiyorlardı. Bugün bir söyledi "cidden para veriyor" diye. Girdim üye oldum 0,05$ lık tıklama yaptım. Sonra parayı yollayın hesabıma dedim ve cidden geldi : ) Onun için yayabildiğiniz kadar yayın bu siteyi Harbi Harbi Para Veriyorlar.. ![]() >><Referral Linke Tıklayaraktan Siteye Giriyoruz><< ![]() 1- Join For Free! ye basıyoruz ![]() 2- Kullanıcı,Şifre,İsim,Emailimizi yazıp, Ülkemizi Seçtikten Sonra I Agree to the Terms i seçip Join Now a Basıyoruz. ![]() 3- Emailimize gelen aktivasyon koduna tıklıyoruz. ![]() 4- Click Here To Login e basıyoruz. 5- Kullanıcı ve Şifremizi girip Don't Lock Session..ı seçip Resimdeki Kodu girdikten sonra Login diyerek sisteme giriş yapıyoruz. ![]() 6- How To Earn e tıklıyoruz. 7- Click Links e tıklıyoruz. Diğer seçenekleride deneyebilirsiniz daha sonra.. ![]() 8- Listeden bir link seçiyoruz ve tıklıyoruz. Bu linkler sürekli değişiyor istediğinize istediğiniz kadar girin. Ne kadar çok girerseniz okadar çok kazanırsınız. ![]() 9-Linke tıkladıktan sonra açılan pencerede 10sn. bekliyoruz. ![]() 10- Daha sonra resimdeki "ŞU" sayıya tıklayın diyor. "O" sayıya tıklıyoruz ve para hesapta. alıntıdır |
|
|||
|
valla ben de denedim gerçekten ödeme yapıyor...
|
burada 1 sene kazancınız 1,5$ yaparmı sizce
![]() size tavsiyem bu site daha iyi http://www.croatianmailbox.com/?r=blade78 ödemede aldım http://www.imagesfix.com/uploads/05c9cadc1f.jpg Paid To Promote koyun surf sitelerine para getirsin. Konu blade78 tarafından (2006-04-21 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
buna benzer bi sürü site var ama tıklama ücretleri en yüksek olan advertise-pays 1 cent ile 5 cent arasında değişiyo değerler
tek bi eksisi var o da 25 dolarda ödeme yapıyo Referal linkime tıklayım bana da yarar sağlamak için Burdan
PR2 Teknoloji Blog'u Konu reklamsitesi.be tarafından (2006-04-22 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|