![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
|
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Biraz önce MsSql 2005 Server Developer kurdum. ( Express değil Full )
Üzerine Sql Server SP2 de kurdum. Ama içinde "MsSql Server 2005 Management" çıkmadı.. Neden çıkmadı ? Çıkmalı mıydı ? Ben sırf MsSql 2005 management in full'ü içerisinde vardır diye indirmiştim. 2.8 gb Acaba MsSql 2005 full ün üzerine Sql Management "EXPRESS" kurarsam otomatik o express full haline gelir mi ? ![]()
|
Yüklerken Detail Setup seç ve Management Tools kısmından Sql Management Studio işaretlimi bak değilse işaretle birlikte yüklenir. Yada http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en adresinden yükleyebilirsin.
|
|
||||
|
verdiğin adresteki studio EXPRESS bu versiyonda import export yok.
Bu Sql server 2005 i "kurmadan önce" hata veriyor. Uyumsuzluk sorunu var diyor. Yani vista kullandığım için sorun oluyormuş. Sql server sp2 yüklememi istiyor. Ama yüklediğim zaman da sorun çözülmüyor.
|
Büyük bir uğraştan sonra sorun çözüldü. Teşekkürler.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/mysql-veritabani-sql/92889-sql-server-2005-kurdum-icinde-management-yok.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sql Server 2005 Kurdum içinde Management ? yok ? - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-09 23:07 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|