![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
vbulletın forumum var
makınem core2duo 6600 4096 Ram 250x2 Hd var akşamdan berı şu hatayı alıyorum PHP- Kodu:
post tablosu 2,5 GB bu db yı nasıl onarıcaz, onarmayı denıyoruz 8 saat beklıyoruz ama post tablosunda takılıp kalıyor bu sorunu nasıl çözebılırım acaba ? |
|
||||
|
Post Tablosunu onarmak gerçektende çok zahmetli bir iş..
Çok büyük forumlar nasıl yapıyor halen bilmiyorum, umarım bilgisi olan biri kısa yoldan bir çözüm bulur Aşağıdaki link belki işine yarar.. http://www.vbulletin.com/forum/showt...threadid=44909 |
|
||||
|
butun olay temp den kaynaklanıyor,
temp klasoru normalde 485 MB olarak gelıyor bunun genişliğini 5 Gb gibi bir rakam yaptığında tabloları hızlı bır şekıdle optımıze edıyorsun az çekmedık bu sorundan gunlerce sormadığımız yer kalmadı dunya uzerınde ![]()
|
eğer phpmyadmin e gırıyorsanız ve post tablosunda Kullanımda yazıyorsa sorun buyuktur crash olmuştur,
onarmayı denedınız ve artık forumunuz dfsdf/temp gibi bir hata verdı bu demektır kı tabloyu onaramıyorsunuz yetmıyor temp alanınız, whm panelınıze gırın yanı cpanele server ınformatıon a tıklayın en aşağıda temp yazan yerınde muhtemelen 485 MB yazıyordur, işte sızın o alanı buyultmenız gerekıyor 3 GB lık bır post tablosu ıcın 5 - 6 Gb yeterlıdır temp klasorunu bu şekılde buyuteceksınız, Komutları soracaksınız 1 - komutlar çok karışık 2 - bunu çok ıyı bılen bırını bulmalısınız belkı ıyınet bılıyordur tam komutları aklımda değil çunku yardım aldım bu işlemı yaptınız diyelim, daha sonra phpmyadmıne greceksınız sql sorgusu ıle repair edeceksınız ancak quick komutu kullanın 3 Gb lık psot tablosu ortalama 25 - 30 dakıakda onarılrı bu şekılde, Temp klasorunun onemı çok buyuk buyuk forumalrda buyu ksorun yaşatır, Eğer makınenız win makıne ise mysql front programını uzakmasaustune yukleyın o şekılde onarın,
|
Alıntı:
PHP- Kodu:
|
teşekkürler sorunu anlatttığınız şekilde yapınca çzüldü
![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/mysql-veritabani-sql/87449-post-tablosu-onarma.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Post Tablosu Onarma | logtc | This thread | Refback | 2008-07-06 10:50 | |
| Post Tablosu Onarma - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-04-12 00:01 | |
| Post Tablosu Onarma | This thread | Refback | 2008-04-08 21:36 | |
| logtc türkiyenin logu burada atıyor Blog Arşivi Post Tablosu Onarma | This thread | Pingback | 2008-03-19 15:01 | |
| logtc türkiyenin logu burada atıyor Blog Arşivi Post Tablosu Onarma | This thread | Pingback | 2008-03-19 15:01 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|