![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabaný SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Okuduklarýmýn neredeyse tamamýný uyguladým
Kendine has yönetim paneline sahip bir hosttan phpmyadmin'e girerek vbulletin sql yedeði aldým.Hostuma aktarmak için sunucu yöneticisine söyleyip ftpye attým dosyayý.Dosya veritabanýna atýlmýþ fakat feci derecede karakter sýkýntýsý var. Veritabaný Varsayýlan Karþýlaþtýrma:latin1_swedish_ci Tablolarýn tümü latin1_swedish_ci PMA'da þ,ý,ü,ö,ç gibi karakterler þö gibi çýkýyor. Vbulletin forumda ise sadece ç,ö,ü, gibi karakterler þö gibi çýkýyor. --- Yedek aldýðým yerde ise PMA'da ğ ; gibi karakterler,sitede ise tamamen normal türkçe karakterler çýkýyor. Veritabaný Varsayýlan Karþýlaþtýrma:latin1_swedish_ci Tablolarýn tümü latin1_swedish_ci Yedeði bigdump.php ile atamýyorum attachment tablosunda binarylerden dolayý sanýrým takýlýp kalýyor. Yedek Boyutu 150 MB Her iki hosttaki config.php yi kontrol ettim fakat satýr yorumlanmamasý için // eklenmiþ durumda.Þu anki hostta bir çok karakter setini denedim olmadý. Dünden beri uðraþýyorum kafayý yemek üzereyim Bana fikir verin.
|
deðiþen bir þey olmadý..
|
maalesef .. daha önce de bu baþýma gelmiþti ama bu seferki biraz farklý sanýrým.
yardýmýnýz için saðolun.baþka bi yol bulmam gerekecek.
|
evet taþýdýktan sonra meydana geliyor.
|
taþýdýðýn sunucu ayarlarý, varolanla ayný ayarlarý barýndýrmadýðýndan kaynaklanýyor.
tavsiyem mysqlhotcopy ile yedek almanýzdýr, 0 sorun 0 karakter problemi. |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
ayrýca diðer tabloda bu sorgu gerçekleþti ve onda da sorun yok. Alıntı:
3 gündür hayatým mahvoldu resmen.kimsenin baþýna gelmesin aman.. yardým eden herkese teþekkürler!
Link Kýsalt Konu mstgngr tarafından (2008-03-13 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|