![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Mssql veritabanını Mysql çevirecek uzman arkadaşlar arıyorum..
İlgilenenler pm atabilir.. |
|
||||
|
|
|
||||
|
Şöyle söyleyim ;
Aspsitem scripti kullanıyorum, access olan veritabanımı Ms SQL'e çevirdim, fakat verim alamayınca Mysql'e geçmek istiyorum.. İlk başta accessten Mysql'e geçmemekle hata yapmışım.. Şu an Ms Sql veritabanı boyutu 23 Mb |
|
||||
|
MSSQL ile nasıl verim alamıyorsunuz?
Doğru yapılandırma yapmamışsınız demekki. 23 mb mssql için hiçbirşey... Mysql'de istediğiniz şekilde çalışacağına inanmanızın sebebi nedir? |
|
||||
|
+ olarak mssql i shrink edersen o boyut 2-3 mb lara düşecektir
kaldı ki verim alamamış olmana bende şaşırdım.Yanlış anlamada eğer mssql den verim alamayacak kadar konuya hakim değilsen myqsl e sakın geçme...asp ile olan koordinasyonları hiç yapamassın ![]() |
|
||||
|
fazla kasma Access2MySQL Pro 5 program msssql yedeğini (.bak uzantılı) mysqle çeviriyor zamanında bende çok sıkıntı çekmiştim bu konuda...
|
Alıntı:
Problem asp kodlarında olabilir. Ayrıca arkadaşın dediği gibi ASP-MSSQL ikilisinden verim alamıyorsan MYSQL sana tamamen işkence olacaktır. |
|
||||
|
Shrink etmeye gerek yoksa asp codlarıyla mssql boyutunun ne ilgisi oldugunu açıklayabilirmisin bana ? Shrink etmek ayrı asp ile db ye yollanan sql sorguları ayrı.
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() Eğer asp kodunda ; * 1 sorguda yapabileceğini, 3-4 sorguda yapıyorsa, * aynı asp sayfasında database'i 3-4 defa açıp kapatıyorsa, * nvarchar(20) ile görebileceği işi, ntext ile hallediyorsa, vs vs vs MSSQL'den tam verimi alamaz. Hatta bırak MSSQL'i bill gates bile kurtaramaz onu ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|