![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
yeni yapmış olduğum joomla bir site var arkadaşlar, bu site için sadecehosting.com dan hosting paketi aldık taşıma işlemini yapmak için veritabaınını kullanıcısını vs herşeyi oluşturdum eski sunucumdan yedeğimi aldım yeni sunucuda phpmyadmine bağlandım ve sql i aktarırken aşağıdaki hatayı alıyorum sebebi ne olabilir acaba
HTML-Kodu:
SQL sorgusu: -- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.11.4 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Anamakine: localhost -- Üretim Zamanı: 08 Şubat 2008 saat 07:36:00 -- Sunucu sürümü: 4.1.22 -- PHP Sürümü: 5.2.3 SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"; MySQL çıktısı: Belgeler #1193 - Unknown system variable 'SQL_MODE'
|
dosya çok büyük değilse o satırı kaldırıp kaydettikten sonra aktarmayı deneyebilirsiniz
SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
|
Eski sunucunuzla yeni sunucudaki mySQL sürümleri farkli olmasindan dolayi bu hatayi veriyor olabilir. Büyük ihtimalle yedek aldiginiz yerde sürüm 5.x yeni yerde de 4.x olabilir.
|
|
||||
|
teşekkürler arkadaşlar sempaty nin dediği gibi o satırı kaldırıp yükledim şuan tabloları sorunsuz yükledi görünüyor bide dosyaları atayım bağlantıyı yapayım bakayım o zaman ne diycek
![]()
| Stil | |
|
|