![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Mysql in kendi içinde böyle bir yapılanma varmıdır acaba ?
mysql e bakarken phpmyadmin kullanıyorum belki onun içinde vardır. Eğer her ikisi de yoksa izlemem gereken yolu önerebilirmisiniz ? saygılar
|
ah cmylmzcım ah : )
mükerrer : tekrarlanmış yenilenmiş. phpmyadmin emin değilim ama php ile kodu yazılabilir. önce tüm veriler kontrol edilir aynı olanlar silinebilir. birebir olanlar için % kullanılmadan aratılıyordu sanırım.
|
Walla elime geçicek olan 1 milyon kayıtta makine geberebilir die sormuştum
![]() hem mükerrer kelimesini yanlış yerdemi kullandım acaba çağa ayak uydurmakta zorlanıyorum napim ![]()
|
iyinet çok teşekkür ederim ama şöyle birşey olduğunda bu pek yardımcı olmuyor
eğer Users database'inde UserName sahasında 3 adet "ahmet" varsa sadece birini siliyor. ama ben tek bir kayıt kalsın bölümüne takıldım
|
iyinet aslında doğru söylüyorsun ben yanlış ifade etmişim
tablo yapım aşağıdaki gibidir. yardımların içinde çok teşekkür ederim Kod:
CREATE TABLE `Users` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `UserName` varchar(8) NOT NULL default '', `Active` char(1) NOT NULL default 'P', PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=41789833 ;
|
Alıntı:
Kod:
CREATE TABLE tekil_tablo select * from Users where 1=2; ALTER TABLE tekil_tablo ADD PRIMARY KEY (UserName); INSERT IGNORE INTO tekil_tablo SELECT * FROM Users; RENAME TABLE Users TO Users_eski; RENAME TABLE tekil_tablo TO Users; |
|
||||
|
iyinet sanada Rep verilirmi bilmiyorum ama çok teşekkür ederim .
beni Ciddi bir dertten kurtardın çok teşekkürler
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/mysql-veritabani-sql/79037-mysql-de-mukerrer-kayitlarin-silinmesi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SQL de çift mükerrer tekrarlayan aynı kayıtların silinmesi : RSS Dünyasi | This thread | Pingback | 2008-03-23 20:54 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|