![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Valla o kadarını bilmem ama illa bir defada bitireyim dersen aklıma şöyle bişey gelir
0 la 1000 arasında bir sayı tuttur,mesela 568 geldi o zaman 1568 2568 3568 . . . . 99568 kayıtlarını alabilirsin mesela bunun içinde sql sorgusu şöyle yapılabilir select * from tablo where id like '%568' '%568' demek başı ne olursa olsun ama sonu 568 ile bitenleri al dersin ama bu access de mysql in joker karakteri hangisiydi tam bilmiyorum
|
disconnect bahsettiğini şekilde kullanıyorum zaten sadece alışık olmadığım bir şey anasayfanın 1 sn geçkin bir sürede oluşturulması. localde 1. geçerse serverde neler olacak tahmin edemiyorum
forumselcuk dediğin olayda güzel bende bir benzerini yaptım. tablodaki verilere rasgele numaralar verdim ve index attım, randominze bir sayıyla limit x,100 yaparak kullanıyorum en hızlı şekli bu oldu . idler arasındaki boşluğu silip ilk dediğin kodu kullanmakta mantıklı. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|