![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
DB bilgilerini bigdump.php dosyasına doğru girdiğinden eminmisin?
|
// Database configuration
$db_server = 'localhost'; $db_name = ''; $db_username = ''; $db_password = ''; Bu kısımların kesin doğru olduğundan emin isen ve daha önce bi import başlatıp yarıda ketiysen tekrar başlamak için db deki tabloları boşaltmalısın Bunun dışında açıkçası düşündüm ama bir sebep bulamadım bi şekilde db ye bağlanamıyor.
|
eğer hala kurmadıysan yapacağın şeyleri anlatayım
önce dosyaları servera yolla ondan sonra config.php dosyasında mysql kullanıcı adını şifreni vs. gir. mysqldumper klasörü içinde work klasörü oluştur work klasörü içindede backup , config , log , structure klasörleri oluştur. son olarak siteadi.com/mysqldumper/install.php dosyasını çalıştır dil seçenekleri arasında türkçede var kurulumu yaptıktan sonra siteadi.com/mysqldumper/index.php sayfasına yönleneceksin Yedekleme linkinden Verilerinin yedeğini alacaksın Dönüştürüm linkindende aldığın yedeğin geri yüklemesini yapacaksın başka bir programla aldığın yedeği kabul etmeyebiliyor ama kendi aldığı yedeği 2-3 dk da geri yüklemesini yapıyor. aldığın yedek te work/backup klasörünün içinde.
| Stil | |
|
|