![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadşalar elimde text dosyası halinne sözlükler var ve satacağım. neyse bunları db haline getirmek istiyorum. db haline nasıl getirebilirim. yardımcı olursanız sevinirim....
|
ilgili text dosyalarının formatı hep aynıysa, bir parça örnek verdiğinizde fikir yürütmek daha kolay olabilirdi...
|
Şimdi nasıl olduğunu bilmediğimiz için bir şey diyemiyoruz eğer 1 satırını buraya yazarsan bizde yorumlarımızı paylaşırız. Mesela şu şekildeyse
Hello - Merhaba bunu db ye atan program yapabilirim.Hello MErhaba gibi arada hiç bir şey yoksa bu zor olur. çünkü Hi, Hello gibi iki kelime veya boşluklu satırlarda zor olur. Ama en kolayını soruyorsan Bence excel i aç sonra text dosyanı yapıştır zaten o satır satır yapıştırır. Ne yapmak istiyosan yanındaki hücrelere aldır tek tek kod ile kodları internette bulabilirsin sadece ne yapmak istediği bilmen yeterli. Ben askerde excel ile yapmıştım. |
|
||||
|
ÂBÂ VÜ ECDAD: Babalar, dedeler, atalar.
ABÂ: Bazı dervişlerin ve ilmiye mensuplarının giydikleri yünden yapılmış bir giysi. ABD: Kul, köle, mahlûk. Tasavvufta kâmil müslüman. bu osmanlıca sözlük! sözlük olusturuyorum. daha dogrusu hazırda olan sözlügü veritabanı haline getirmek istiyorum. ztn yukarda yazdım. basladım veritabanına atmaya. ama daha hızlı bir sekilde atmat mümkün mü?(yeni sorum ) ben tek tek sözlükleri giriyorumda !
|
hayır son derece yanlış bir işlem yapıyorsun. bunca kelime elle girilir mi
![]() PHP- Kodu:
| Stil | |
|
|