![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
kaydederken scriptte
@mysql_connect($veritabani_lokasyonu,$veritabani_k ullanici_adi,$veritabani_kullanici_sifresi) or die('Veritabanı Bağlanma Hatası'); @mysql_select_db($veritabani_adi) or die('Veritabanı Seçme Hatası'); @mysql_query("SET NAMES 'latin5'"); @mysql_query("SET CHARACTER SET latin5"); @mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'latin5_turkish_ci'"); bu şekilde kullan aynen okurkende @mysql_connect($veritabani_lokasyonu,$veritabani_k ullanici_adi,$veritabani_kullanici_sifresi) or die('Veritabanı Bağlanma Hatası'); @mysql_select_db($veritabani_adi) or die('Veritabanı Seçme Hatası'); @mysql_query("SET NAMES 'latin5'"); @mysql_query("SET CHARACTER SET latin5"); @mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'latin5_turkish_ci'"); böyle kullan birde db yi latin5 olarak aç. |
|
||||
|
Çok saol FileZilla,
Tam olarak buna ihtiyacim vardi ama daha once yapmadigim icin nasil oldugunu bilmiyordum. Alıntı:
|
merhaba ,
aşağıdaki config dosyasında nasıl kullanabilirim , verdiğiniz örneği acaba, Alıntı:
Konu Mywedding tarafından (2007-08-20 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
config.php asagidaki gibidir.
Alıntı:
| Stil | |
|
|