![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Ve sanırım plesk8 de biraz farklıymış. Plesk 7.5.6 da mysql şifresini değiştirmek için mysql kurulu olması yeterli yanlış hatırlamıyorsam |
|
|||
|
Alıntı:
Plesk Admin şifresi olarak algılamışız. |
|
||||
|
Alıntı:
Tekrardan kurman gerekecek. |
|
|||
|
mytop diye bir mod kurdum arkadaslar modu calıstırmak icin root olarak mysql e baglanmasi gerekiyor plesk de root girisi olmadigi icin bildigim kadariyla mysqle admin olarak girilebiliyor bunu nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz sevinirim.
|
|
||||
|
mysqlfront kurup plesk db sine bağlanabilirsiniz.
orada mysql db sinin user tablosundan admin şifresini sorguyla değiştirebilirsiniz. update user set password=PASSWORD("sifreniz") where User='admin';
|
Merhaba,
Zamanınız varsa deneyerek aşagıdaki yoldan çözüme ulaşabililr. http://www.mydigitallife.info/2006/0...-mysql-server/ |
|
||||
|
Sorunumu hallettim ama nasıl.
Biraz riske girip deneme yaptım ve Pleskin çalışması için mysqle gerek olmadığını gördüm. O yüzden datalarımın yedeğini alıp mysqli kaldırıp yeniden kurdum. Yeniden mysql kurulumunda şifresiz kurdum. Daha sonra query browser ile update mysql.user set password=OLD_PASSWORD('yenişifreniz') where user='root' şeklinde sorgu çalıştırdım. ve root şifresine sahip oldum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|