![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selamlar,
Elimde sitemin Latin1 alınnmış yedeği var, ama ne yaptıysam karekter sorunu olmadan servera aktaramadım. Yedeği aldığım server sitemi kapatmış ![]() Bu yedekle birşeyler yapmak zorundayım. Ayrıca ilk site MySQL 5.x taşınacak site MySQL 4.1.x Bir diğer sitemde var aynı şekilde taşınacak onun mysql versiyonu sorunu yok ama o da latin1 ![]() Hiçbir türlü taşıyamadım, çok hit kaybettim ![]() Site üzerinden yardımcı olursanız çok sevinirim.Aynı zamanda detaylar için, msn adresim ==> admin@genckafe.com Teşekkürler |
|
|||
|
|
|
|||
|
sql'i manuel (elle) nnotepad++ ile latin1 geçöen yerleri latin5 yaeparka ta yapabilirim değil mi ^? ^o)
|
|
||||
|
msn yazmışsın ama msn de yoksun.
http://forum.iyinet.com/sql-mysql-ac...n-coezumu.html buralara bi göz at forumda sanki daha önce çözülmüştü bu problem, daha önce bende aynı şeyi yaptıgımı hatırlıyorum
mail selim61[at]gmail.com Konu selim61 tarafından (2006-09-12 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
5.x ten 4.x e geçiş sağlanmaz. 5.x olan bir sunucu bulmalısın. manuel olarak bunun bir çözümü varmı bilmiyorum ama sunucdan sunucuya taşırsan böyle hata verir yüklenmez. Ayrıca karakter setin Latin 1 ise yani latin 1 karakterinde indirmişsensse karakterlerin sağlam olması lazım. Yüklerken bir hata yapıyor olabilirsin. phpmyadminden değilde dışardan scriptler sayesinde yüklemeye çalış. muhtemelen sorunun çözülecektir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|