![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
dump yolu ile ekleyebilirsin yada
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=26966 bu yazıyı okumanı tafsiye ederim
|
dump ederkende import ederkende hata oluşmaması lazım, 1 gb civarında sql verilerini taşıdığımı biliyorum sadece dump ve import işlemi biraz zaman alıyor okadar.
yapman gereken mevcut serverdan yedeği alıp, gzipledikten sonra yeni servera al, yeni serverda veri tabanı oluştur ve gzipi açıp import et, biraz uzun sürecek ama işlem bitene kadar bekle.
|
bilgiler için teşekkürler
henüz denemedim. nasıl yapılacağınıda bilmiyorum açıkçası. sadece bilgi almak istedim.yani bu işin " olurumu varmı yokmu diye" öğrenmek istedim server admine rica edip bu işlem hakkında bilgi alacağım. eğer sorun çıkarsa yine sizlere danışırım. teşekkürler |
|
||||
|
Mysql in serverda açacağı prosses sayısı ayarlanırsa (denenmiştir) sorun çıkmaz
18gig data import export edilmiştir zamanında. Kod:
MYSQL Yedekle: mysqldump -u user -p password database > yedek_database.sql Sıkıştırılmış olarak Yedekle: mysqldump -u user -p password database | gzip > yedek_database.sql.gz Geri yükle: mysql -u user -p password database < yedek_database.sql INTERNET ÜZERİNDEN: Yedekle: mysqldump -u user -h HOST -p --opt database > yedek_database.sql Sıkıştırarak yedekle: mysqldump -u user -h HOST -p --opt database | gzip > yedek_database.sql.gz Geri yükle: mysql -u user -h HOST dbname -p < dbname.sql Sıkıştırılmış dosyayı geri yükle: cat dbname.sql.gz | gunzip | mysql -u user -h HOST dbname Mysql'de bulunan bütün db'leri tek komutla yedeklemek için şu konutu kullanın; mysqdump -uuser -ppass -A > all_db_yedek.sql |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/mysql-veritabani-sql/28382-530-mb-lik-sql-nasil-eklenir.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| MySQL Veritaban SQL [Arşiv] - Sayfa 2 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-04-05 09:35 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|