![]() |
|
|||||||
| MySQL Veritabanı SQL SQL MySQL Access MSSQL Oracle Veritabani Database |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
daha onceden forumda gormustum kodu bulamadım.
yardım. bir sunucu dan diger sunucu ya baglanmak? site bu sunucuda diyelim 127,01,0 sunucusunda ben baska sunucudaki sql baglanacagım 128,01,0 gibi ornek bu yardımlarınızı bekliyorum tsk |
|
|||
|
PHP- Kodu:
Ek olarak, diğer MySQL sunucusunda bağlantı için izin verilen sunucu adresleri düzenlenmelidir.
|
bu sekilde denedim olmadı
olay soyle A sunucusu Usa da B sunucusu avrupada iple gidiyom olmuyor. ben Usa daki sunucuya avrupadaki sunucunun sql 'ın dan baglanacagım ip le olmuyor tam kodları verirsen sevinirim elmas . sanırım fatih senmisin. Olmadı ,yada ben yapamıyorum tam olarak kodu atarsan: ve ya bilen varsa lütfen tşk Konu innDirmp3 tarafından (2006-03-17 Saat 04:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Avrupa'da bulunan SQL serverinde gerekli ayarlar yapıldı mı? Amerika'daki sunucunun IP'si izin verilen sunucular listesine eklendi mi?
|
evet hersey tamam. kodu alsam: tsk fatih
|
|
|||
|
Veritabanı MySQL ve programlama dili PHP ise aşağıdaki kod işe yarar.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Ben Ferhat
|
<?php
mysql_connect(" ip ","ben_ferhat","ferhatinsifresi"); mysql_select_db("ben_ferhat"); $bag = mysql_connect("$dbserver","$dbkadi","$dbsifre") or die ("HATA: Mysql'a baglanamadi:"); $table = mysql_select_db($dbadi, $bag) or die ("HATA: Tablo'ya baglanamadi"); ?> bu sekildede baglanamdım Hata HATA: Mysql'a baglanamadi: Örnek bu şekildemi olcek ozaman ferhat:? Konu innDirmp3 tarafından (2006-03-17 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
PHP- Kodu:
|
olmadı yaa deli olcem simdi.Pp
ferhat yardımın icin tşk Konu innDirmp3 tarafından (2006-03-17 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
PHP- Kodu:
| Stil | |
|
|