![]() |
|
|||||||
| MyBB MyBB Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
açıkları yada guvenlikleri hangisi daha iyi SMF mi myBB mi ? yada tema eklenti modifikasyon acısından ? PHP veya bu konuda bilgisi olanlardan yanıt bekliyorum ... tesekkurler
|
|
||||
|
php bilgim fazla yok ama smf yi çok övüyorlar bende kullanıyorum gayet güzel desteği teması eklentisi çok onu öneririm
mybbde de vbulletin temsaı var sanırım ama o kadar aham şaham bişey değil sadece ilk bakışta biraz göz alıyor o kadar ![]() smf öneririm ![]() he bu arada 160$ çıkartacaksan ve phpbb db yedeğin duruyorsan kayıpsız olarak vbulletine geçebilirsin. daha iyi olur |
|
||||
|
invision un ücretsiz sürümleride var
![]()
|
invisionu hic gormedim ama bi bakayım elimde bi zip li invision board var
SMF yi güvenli oldugunu soluyorlar ama MYBB ninde cok guvenli oldugunu soyluyorlar. Vbulletin temasıda cok hos hatta ayırtetmek güc ... PHPbb yi bırakma nedenim kodlarla ugrasmamak deil COK ACIGI olması. Onca eklenti kurmustum oysa ![]() Sanırım invision MYBB SMF bu 3 ü arasında karar vermek zor olacak ... |
|
||||
|
Invisionun 2.0 dan önceki sürümleri ücretsiz ama son sürümlerinde oluşan açıkları gözününe alırsanız eski sürümleri tavsiye etmem, onun yerine SMF kullanın daha iyi en azından yeni güncellemelerini bedavaya yaparsın.
|
|
||||
|
zbahadir SMF kullandınmı yada MYBB ye gore guvelik olayı nasıldır ?
buarada google da arattıgımda "mybbmi smfmi" şeklinde, bursa linux linkinede ugrasmıstım 3-4. sıralarda burayada takılıyosun demek ... |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Bedava forum scripti kullanacaksanız benim gördüğüm en sağlamı SMF, profesyonel düşünüyorsanız ve yaptığınız iş zaman gelecek büyüyecekse Kesinlikle IPB veya vBulletin kulanın derim. Şu anda ik scriptim var IPB ve vBulletin, içiniz rahat etsin istiyorsanız bunlardan biriniseçebilirsiniz. vBulletin daha profesyonel ama IPB daha özelleştirilebilir görünüyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|