![]() |
|
|||||||
| MyBB MyBB Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Piyasadaki bütün iyi forumları kullanmış ve tekinde karar kılmış birisi olarak söyleyebileceğim tek şey
MyBB ücretsizler arasında en iyisidir. Smf sizi kesinlikle yarı yolda bırakır. Phpbb smf den daha iyidir. |
|
|||
|
mybb kullanıyorum ve şu ana kadar büyük bir sorun yaşamadım bence mybb ücretsizler içinde en iyisi işi büyütürsen mybb den vb ye geçersin sorunun kalmaz
|
|
||||
PHPBB SMF'den çok daha kullanışlı..
|
php olarak coğu forum script denedim sayılabilir php tabanlı indexlenme sorunu çözülürse smf asp tabanlı olaraksa webwizi önerebilirim
![]() |
|
||||
|
bir mybb kullanıcısı olarak mybbyi tek geçerim..Türkiye de çok sayıda kullanıcısı olan,çok güzel destek siteleri bulunan,çok sayıda eklenti ve teması olan php bilgine göre geliştirilebilen bir sistem.ayrıca kullanımı kolay ve güvenlik sorunu yok denicek kadar az.
|
|
|||
|
bende phpbb den mybbye geçtim. eğer phpbbye mod kurmuşsan mybb çocuk oyuncağı gibi gelir. Mybbdeki mod yüklemesi; Dosyayı yükle ftpden sonra acp den aktifleştir bu kadar
Gerçekten çocuk işi mybb ye eklenti kurmak. Bende diyorum phpbb kullananlara niye adam olmaz diyorlar çünkü adam phpbbye mod kuramıyor Güzel olması ayrı birşey ama basit ve de kullanım kolaylığı var (eklenti açısından) ![]()
| Stil | |
|
|