![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bi anakarti, antistatik bandsiz 10 kisi parmakladiysa o anakartdan hayir gelmez zaten. Kullaniyormusun antistatik band?
Neden antistatik band? Cunku anakart uzerindeki kompanentlerin bir cogu insan vucudunun olusturdugu/tasiyabilecegi/tasidigi elektrik akimi nedeniyle bozulabilir. Ozellikle ram gibi rom/prom/eprom/flashbellek gibi parcaciklar. Bir anakart uzerindeki bana gore en onemli EPROM, Bios dur. Anlattiklarini dusununce EPROM icindeki veri statik elektrik nedeniyle bozulmus olabilir. Elindeki teknoloji ile bu anakartin bu biosu icin hazirlanmis bin dosyasini bulmanda, bulduktan sonra bios a tekrar yazmanda soz konusu degil gibi gozukuyor..
Ezilme, birleş! TürkBirDev Konu Loi tarafından (2008-04-05 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Hehe, ukalalik gibi olmasin ama gercek kalip "Loi used to work as a computer hardware expert" olacak.. Tabii Ingilizce cumleleri Turkceden "direk" cevirerek kurmuyorsaniz
![]() Alıntı:
|
|
||||
|
Uzun zaman oldu, tend to mu kullansam dedim sonra oyle yazmisim
![]()
|
Oyle yada boyle gercek olan birsey var ki oda Sony'lere isim harici pek tercih yok. eBay'de tum sattigim HPler, Compaqler, Delller ne kadar hizli gidiyor ise, Sonyleri elden cikarmak icin bir o kadar ugrasiyorum. Iki uc sen onceki Sony battery recall'u insanlar Sony laptoplarla mi cagristiyor, yoksa laptoplar gercekten kotu yada overpriced (fahis) mi bilmiyorum. Ayni sey Toshibalar icinde gecerli.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|