![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkdaşlar bi tv kartı alıcam ama etrafta çok değişik yor var ve karar veremiyorum kullandığınız bi tv kartı varsa memnunmusunuz bi yazarmısınız
vista kullandığım için sürücü desteği olan bi kart önerirseniz iyi olur ayrıca analog tv kartı arıyorum e küçük bi sorum var şimdi merkezi sistem uydu kullanıyorum.bu uydu kablosunu uydu alıcıya taksam ve sonra analog tv çıkışını tv kartına taksam çalışır dimi yani eskiden böyle yapıyordum da.kalite falan derseniz zaten kalite çok önemli değil sonuçta dijital bi yayından gelen görüntüyü kaydedicem çok farketmese gerekir dimi? |
|
||||
|
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari...MYLmObaTgsxs0g
bunu buldum ama ne derseniz iyimi idare edermi arkdaşlar |
|
||||
|
inca nın digital tv kartı vardı bende, sorunsuz çalışıyordu gayette memnundum. Ama işlevi yönünden analogları nasıl bilmiyorum
|
valla kos koca forumda iki kişi bişeyler söyledi.
linkini verdiğim kartı aldım zaten ordan 24 liralık bi indirim kuponum vardı olmadı işimi görmezsede ne yapalım yardım edenlere teşekkür +rep |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/modem-yazici-bellek-hd/84096-tv-karti-tavsiye.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Tv kart? tavsiye | This thread | Refback | 2008-03-07 22:12 | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog Archive » Tv kartý tavsiye | This thread | Pingback | 2008-02-19 16:07 | |
| Web Trace Hosting » Blog Archive » Tv kartı tavsiye | This thread | Pingback | 2008-02-19 14:40 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|