![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Rakip var. Ama hizmet vermesine izin verilmiyor nedense.
|
|
||||
|
telekom grevde
![]()
|
hepsine burdan en içten selamımı iletiyorum , yakınnarı varsa lütfen iletsin.
|
1- Modeminizin ADAPTORU artik gorevini yerine getirmiyor olabilir.
2- Telefon kablonuzda açık kısımlarının su ve oksijen(zamanla)nin sebep olduğu oksitlenme meydana gelmiş olabilir. Oksit, data iletişiminde paketlerin kayip olmasina neden olur. Modemlerin icindeki yazilim, kayip paketleri sayar ve belirtilen sayiya ulastiginda modemi restart ederler. Kisacasi once telefon kablonuzu ve splitterinizi test ediniz(en guzel yontem modemi sorun yasamayan bir arkadasinizin evinde test ediniz) - kendi adaptorunuzle! Arkadasinizin evinde de ayni sıkıntı devam ediyorsa, aynı model baksa bir modemin adaptoru ile modeminizi test ediniz. Kolay gelsin.
|
Loi dedikelrin doğru ama onca kişinin sorunu grevden sonra ortaya çıktı bi anda herkesin aynı anda bozulazki modemi
|
Grev söz konusu olduğu için siz problemlerinizi buna bağlıyorsunuz. Grev nedeniyle adamlar evlerin işyerlerinin birbir hatlarını bozmuyor, yada modemlerini. Sabotaj yapanlar direk telekom a ait fiber hatlara yapacağını yapıyor. Şaşırmayın.
|
Bu grev ne bana ne benim ofisime nede benim arkadaşlarıma dokunuyor. Bu grev bana torpil geciyor o halde..
|
Alıntı:
ttnet bayisine bağlı bir olaydır. mesela bizim burda ist/beşiktaş şubesine bağlıyız başvuru yapanların internetleri bağlanmıyor vs vs gibi bir srü sorun var dediğim gibi bölgeye bağlı
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/modem-yazici-bellek-hd/74619-10-dk-bir-modem-reset-atiyor.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| 10 dk. bir modem reset atyor | This thread | Refback | 2008-04-17 22:02 | |
| 10 dk. bir modem reset atyor - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-09 19:58 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|