![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
windowsu kurdum, modemi kuramadım
modem : Airtes t-103 aynı modemi aynı hattı notebook ta kullanıyorum. notebookta çalışıyor ama PC ye kuruyorum olmuyor kurulum devam ediyor diyor..bekliyorda bekliyor..dakikalarca ( takılıyor yani ) sona eriyor diyor..yine bekliyor bekliyor.. sonra" Airtes arıyor birşeyleri " diyor..aygıtlar vs.. modem bağlı değil diyor.. iyide bağlı ama aynı yazılımı kurdum notebooka, hatta PC ile yanyana . notebookta internete giriyor, PC de girmiyor sadece network kablosunu çıkarıp notebooka takıyorum takır takır çalışıyor airties sitesinden de yükledim yazılımı. yine aynı kuruyor kuruyor..sona geliyor duruyor..hiç bir hareket yok |
|
|||
|
haaa ok loi
dur iftar sonrası bakayım ona. asus motherboard diye bir cd var evet. ona bakarım akşam o zaman birşey olursa yazarım yine alemturk valla nazar sanırım ne bileyim ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|