Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > Modem Yazıcı Bellek HD

Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 2007-09-16, 17:53
AYÇA
Guest

Unhappy LÜTFENNN YARDIM

ARKADAŞLAR BENİM EXPER MARKA LAPTOP'UM VAR VE SON 1 HAFTADIR BİLGİSAYAR KENDİNİ 10-15 DAKİKA SONRA KAPATIYOR.BİRDE FAN SÜREKLİ ÇALIŞIYOR VAZİYETTE.BU FAN ÇALIŞMA OLAYINI, BİR ARKADAŞIM VİSTA TRANSFORMATİON PACK 6.0 I KURMUŞTU BENİM BİLGİSAYARA SONRA BEN ONU BEĞENMEDİM VE SİSTEMDEN KALDIRDIM.FAN ŞALIŞMA OLAYINI ONDAN SONRA YAPMAYA BAŞLADI AMA BU DURUP DURURKEN KAPANMA OLAYINI ONDAN ÖNCEDE YAPIYORDU.ACİL YARDIM BE-KLİYORUM

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-09-16, 20:52
Loi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Loi Loi isimli üye çevrimiçidir (Online)
Dumuratör

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/4
Loi has a spectacular aura aboutLoi has a spectacular aura about

Öncelikle küçük harflerle yazmalısınız. Fan sürekli çalışıyor ve bir süre sonrada makinanız kapanıyorsa, fan petekleri tıkanmış olma olasılığı çok yüksek. İşlemci veya ekran kartı yeterince soğutulamadığında sistem genelde böyle davranır. CPU veya GPU ısısı düşmediğinden dolayıda sürekli fanı çalıştırmak ister. İşin sonunda belirli bir ısıya geldiğinde sistem kendisine zarar vermemek icin kendini kapatır.

Bunu kendi başınıza çözebileceğinizi zannetmiyorum, bir teknik servisten yardım almanızı öneririm.

Seçenekler
Stil