![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ya birşey yapmadımki ben
![]() daha 2 gün oldu alalı. program kurmadım daha msn den başka hatta onlar getirdi kurdu. o an işim vardı tamam dedim tşk ettim. imza attım kağıda eksiksiz diye kapattım pc yi. 2-3 saat sonra açtım. baktım mavi ekran. bir kaç kez restart, açma kapama filan. açıldı 2 gün böyle devam etti. şimdi ise hiç açılmıyor |
|
|||
|
götürdüm verdim aldığım yere
windows kurulurken bir nanelik olmuş dediler test edelim vs dediler donanımsal sorun ise zaten değişiriz parçayı, windows ise format atarız siz kurarsınız evde dediler hahahaha tam adamı ha neyse sizi biraz daha çıldırtırım artıkdüşünsenize bir başlık açmışım : " WİNDOWS KURACAGIM. YARDIM" !!! olmuş 342 sayfa.... ben hala windows kuruyorum
|
|
||||
|
Tabi hemen yardımcı olalım, öncelikle windows cdsi edinin sonrasi çok kolay
|
windows cd var. lisanslı
15 gün önce bir pc daha almıştım. lisanslı windows aldım şimdi 2 gün önce bir pc daha aldım. onada bunu kurdular. şimdide diyorlar yok kuramayız o 1 kereydi. haydaa iyide kurdunuz zaten daha önce neyse fazla üstelemedim. biz format atarız siz kurarsanız dediler. iyi dedimsaol loi dur yarın alayımda pc yi. başındayım valla
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|