![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
geçin dalganızı bakalım
![]() yaw loi kapatıp açtım mavi ekran çıkmadı ne iştir anlamadım okudun üfledinmi ne yaptın neyse şimdilik kapatıyorum. yarın sabah bakacam mavi ekran çıkarsa yine buradayım ![]() iyi geceler |
|
|||
|
ya delircem yine oldu bu sabah
pc yi açtım herşey normaldi. 1 saat sonra kapattım yeniden açayım dedim bir yere gittim geldim mavi ekran çıktı Loi nin dediğini yaptım. Ctrl alt del. birşey çıkmadı kapattım açtım yine mavi restart attım ( küçük düğmeden ) yine aynı yine kapattım açtım bu sefer açıldı puffffffffffff ha birde ekranın sağ alt köşesinde bir şey çıkıyor her pc yi açtığımda "Donanımı güvenle kaldır " diyor. tıklıyorum o ikona "USB Yığın depolama aygıtı "yazıyor özellikler - durdur durdur'a tıklıyorum kayboluyor bu nedir yaw hayaletlerimi bastı pc mi
|
|
|||
|
ya olay aslında şu
benim lisanslı xp vardı zaten. o pc yide onlardan almıştım 1 hafta önce. dedilerki sizin zaten var xp lisansı. bunda kuralımmı onu ev için ise. ve kurdular birşey anladıysam arap olayım offfffff |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|