![]() |
|
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
YOk olmadı. Ben ordaydım kurulurken zaten. Eve geldi gece kullandım ertesi gün gündüz çöktü XP. UPS almayı düşündüm ama sebep ne bulamadımki.
MAVİ EKRAN ram den olur cıkarıp takın diyorlar. Aygıtlar uyumsuz olabilir diyorlar ki bu sistemi aldığım yerdeki adam seçti yazdı bana - günde onlarca PC satan bi yer. MAVİ ekranların gıcık yanı da bu olsa gerek - sebebi bulmak güç. Nette mavi ekran analizlerini okudum DMP dosyalarnı upload edince cıkarıomus sonuc ama ben XP çöktükten nerden bulucamda upload edicem DMP dosyalarını. |
|
||||
|
Kullandığın bir program işlemciyi çok yoruyor olabilir, kasayı açıp bir bakarmısın işlemci fanı dönüyormu? fan yerinden oynuyormu? ram ısınıyormu resetten hemen sonra? ram slotlarında oynama varmı? birde bazı wd hdd lerde böyle problemler oluyor, sen nereden aldın bilgisayarı? ramlerden birini çıkarıp tek tek denermisin?
|
Alıntı:
|
http://www.exa.com.tr/shop/product.a...d=363&pid=1850
bu tür bir ürün alıp deneme tavsiye ederim pc yeni ise sorun olmaması lazım elektirik sorunu power sub ta olabilir elektirik voltajı düşerse reset atar
|
bende de olurdu eskiden böyle sorunlar. sonra ups masrafından korkup 5 yıl evvel laptopa geçtim sorunlar bitti. böyle sorunlar yaşıyorsanız laptop kullanın derim, pahalı evet ama elektrikler insanı deli ediyor çok çalışmam kurtuldu böyle, oyunlarda da save etmeyi unutuyo insan canım
|
olasılıklar
1 en başta bakılması gereken elektrik problemi varmı; mümkünse ups kullanılmalı ve ayrıca sağlam bir sistem için kaliteli ve sistemi destekleyebilecek bir psu kullanmak. 2 ram problemi olabilir. Bu ram slotundanda kaynaklanabilir farklı ramler ile farklı slotlarda deneyerek anlaşılabilir. 3 cpu da aşırı ısınma fakat bunun sistemin çökmesine sebebiyet vereceğini zannetmiyorum. ama bence en öncelikli olasılık elektrik tedaş ne kadar elektrikte problem yok desede problem her zaman var ve bizim teknik servisimize çökmüş halde veya saçma sapan problemlerle gelen makinaların tamamı elektrik ten kaynaklanan problemler yaşıyor. bu açıdan en doğrusu ups kullanmak |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|