![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar
Fujitsu Siemens Laptop aldım özellikleri ise; Core 2 Duo T7200-2.0GHz 1024MB (2x 512MB) Bellek 120GB Hard Disk 128MB Paylaşımlı Intel 950 GMA Grafik DVD-RW Multi Sürücü sizce nasil?
|
ısı konusunda her laptop ısınsada suana kadar sistemde yavaslama görmedim hemen hemen 10-12 saat günde acık kalıyor ama yavaslama yok. bakalim zaman göstericek tesekkür ederim yorumlarin icin.
|
greyder LCD data kablon ezilmis, goturursen herhangi bir serviste 1-2 hafta kadar bekletiyorlar. HP depolarinda urunune ait kablo varsa kisa surede veriyorlar yoksa eger yurtdisi siparisi verilir onun suresi 4 hafta kadar bulabiliyor.
HP yetkili parca dagiticisi http://www.artimbilisim.com , buraya gidersen daha hizli cozeceklerine eminim. Tabi once telefon etmeni oneririm.
|
teşekkürler + rep
ben manisadayım. izmirdeki hp teknik servis e götürecektim verdiğin bilgiler için sağol. ben bir telefon edeyim. kablo gelen kadar makine bende kalsın diyeyimgidip gösterecem makineyi. bekleyecek derlerse bende beklesin. gelince parça götürürüm. yarım da olsa işimi görüyor. Alıntı:
Konu GReYDeR tarafından (2007-05-31 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cihaz HP Compaq Presairo V6343 http://www.teknosa.com.tr/Cultures/t...og=_BILGISAYAR bu arada ben aldıktan 1 ay sonra $150 fiyat indirmişler. linki alırken gördüm ![]() izmir teknik servisine elden götürecem inşallah illa da ekran değiştirelim diye tutturmazlar. |
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|