![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
yine ben..bir donanım fakiri olarak.
arkadaşlar wireless modem kullanıyorum ama memnun değilim. bağlantımdaki takılmalar vs..gibi sorunların wireless kaynaklı olduğunu düşünüyorum ( bir uzman olarak )şimdi bende bir kablo var 5 metrelik. modem için almıştım. onu çıkardım modeme taktım, bir ucunuda notebook'a bağladım yani güya aklımca kablosuz bağlantıyı iptal edip, normal bağlantı sağlamaktı. modem marka ve modeli : usb robotics USR9110 kabloları taktım. pc yi restart attım yine " kablosuz bağlantı kuruldu " yazdı açılır açılmaz. e hani kablolu bağlantım? ![]() nasıl yapacağım kablolu bağlantıyı? kısaca basit olarak anlatırmısınız bana birde mesela ofiste bağlantıyı manuel yapıyorum. yani bağlantı penceresi vs..geliyor..ama evdeki hemen bağlanıyor. sanırım kablolu olunca manuel olacaktır? bi yardım ![]() |
|
||||
|
Bilgisayarim'i sag tikla ozelliklere gir.
Acilan pencerede "Donanim" a gir. Actigin tab icindeki "aygit yoneticisi" ni tikla. Acilan listede "ag bagdastiricilari"ni genislet ve altinda hangi marka wireless network aygiti kullaniyorsun onu buraya yaz hemen cozelim. Kolay gelsin
|
dediklerini yaptım ama " ağ bağdaştırıcılarını genişlet " özelliği yok
sadece ağ bağdaştırıcıları yazıyor. ve onun altında aynen şunlar var : - 1394 ağ bağ... - broadcom 440x 10/100 integrated controller - intel R pro Wireless 220BG network connection modem markası : usb robotics USR9110 |
|
|||
|
broadcam ne olduğunu bilmiyorum. sanırım yurt dışında iken bağlandığım gprs ve bluetooth bağlantısından kalma olabilirmi bilmiyorum
|
|
|||
|
adam " ağ bağlantıları " penceresini genişlet yazmış. bende " ağ bağlantılarını genişlet " özelliği yokki yazmışım
tam geyiklik bir konu bu Allahım utanıyorum bu donanım özürlü olma halimden ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
Usta söyle evini geleyim yapayım ya ![]() |
|
||||
|
benim icin yeterli bilgiyi verdin saol,
- intel R pro Wireless 2200BG network connection bu kartin firmware i sorunlu intel bunun hakkinda bulten yayinlamis durumda. Eger notebook markasini soylersen gerekli yazilimin linkini sana bulup sadece download edecegin sekilde verebilirim. Yok bulamiyorsan intelin tek basina gerekli olan yeni yaziliminin linkini verecegim. Notebook un kendi eklentileri ile birlikte sundugu duzeltme yazilimini kullanmani tavsiye ederim o nedenle notebook marka ve modelini versen cok daha saglikli olur.
|
visit az dur ya zaten daralıyorum donanım konusu açılınca
![]() Loi çok saol ya. valla ilaç gibi olur. notebook : inspiron 6000 DELL ya valla doğru söyledin bak. bi sorun var kesin ağda. mesela wireless bağlı iken " bağlantıyı kes " diyorum. şu an işlem yapılamıyor ıvır zıvır birşeyler yazıyor. birde anlasam.. |
|
||||
|
Alıntı:
http://ftp.us.dell.com/network/R155386.EXE Baska bir bilgi lazim degil sadece senden ufak birsey rica edecegim, karsi dusunceye sahip olan insanlari "ÖCÜ" olarak görmeyin yeter. Biz kardeşiz ve kardeş kalacağız..
| Stil | |
|
|