![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ofisteki PC yi servise verdim. windows kurdular vs..anlamadım da ne yaptıklarını. Hiç bilgim yok donanım hakkında
ses kartım çalışmıyor. " Abi cd yi tak, driver yükle çalışır " dedi iyide cd nerde, ne driverı anlamadımki bunu bulamıyor sistem : C-Media AC97 Audio Device internetten arattım birkaç şey buldu ama bir sürü modeli var. hangisidir nedir bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim ![]() XP kullanıyorum tam link verenler daha makbüldür ![]() NOT : dirver CD si kayıp. yani sizde CD yi tak yükle demeyin ![]() tşk ler |
|
||||
|
Kasanın yan kapağını arkada bulunan 2 vidayı açarak çıkartın.
Dik şekilde duran en büyük elektronik devre anakarttır. Üzerine PCI kartlar ram işlemci vs takıldır. Yani fan takılı olan büyük kart. Bu kartın üzeirnde baskılı veya etiket yapıştırılması şekilde model no yazar. Örnek : P4TDP Not : Bu yazdıklarım ses kartının onboard yani anakart üzeirnde bulunması durumunda geçerli. Arkadan ses giriş ve çıkışkları (speaker takılan yer) anakart üzerinde bağlı ise ses kartınız onboard tur. Yatay duran kartlardan birine giriyosa speaker kablosu o zaman ses kartı PCI dır ve o kartın marka ve modeli gerekir.
|
ve büyük olay gerçekleşti. Pc nin kapağını açabildim:=))
arkadaslar o dediğiniz numarayı bulamadım ![]() şöyle bir şey yazıyor etikette ( fanın altındaki kartta ) pn 99 pc 29 c a fs başkada ne etiket görebildim nede numara birde resmini çektim PC nin. kapağını açıp http://img504.imageshack.us/img504/2258/grnt000ky1.jpg |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|