Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > Modem Yazıcı Bellek HD

Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 18:14
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
LossMan is an unknown quantity at this point
Exclamation Active desktop recovery

Arkadaşlar uzun süredir ekranım böyle. Tekrar tekrar ayarlamama rağmen bilgisayar tekrar açıldığında masaüstü görüntüsü tekrar bu şekili alıyor. Hertürlü virüs, spam taraması yaptım, başka bir problem olabilirmi. Bunu düzeltmem için fikirleriniz nelerdir, daha önce bununla karşılaşan oldumu..

masaüstü görüntüsü

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-09, 16:23
Loi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Loi Loi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Dumuratör

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/4
Loi has a spectacular aura aboutLoi has a spectacular aura about

baslattan calistiri tiklayip
Alıntı:
msconfig
yazin
acilan pencerede en sonda baslangic goreceksiniz, baslangic listesinin tamamini ve aktif calisan programlarin (CTRL + ALT + DELETE ile acilan pencerede Processes(islemler) tabini) ekran goruntusunu gonderirmisiniz?

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-16, 17:59
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
LossMan is an unknown quantity at this point

Mesajı yazdığım tarihlerde sorunuma çare bulamamıştım. Burası hariç 4 foruma daha soruyu iletmiştim fakat çare bulunamamıştı. Genelde virüs vardır falan denmişti. Ben ozaman baya bir uğraşıp sorunu halletmiştim. Biliyorsunuz çaresizlik insanı mücit yaparmış. Genede teşekkürler ilginize...

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-17, 07:59
Loi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Loi Loi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Dumuratör

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
Loi has a spectacular aura aboutLoi has a spectacular aura about

Rica ederim, bundan sonra benzer sorunlar yasamamak icin bilgisayarinizin sorunsuz calistigina inandiginiz donemlerde 1 hafta veya 1 ay ara ile disk Image'ini alin, problem oldugunda almis oldugunuz yedege geri donup sorununuzu hizlica cozebilirsiniz.

Bilgisayarinizi yapilandirirken şu şekilde yapmaya ozen gosterin;
Diski en az 2 partition a ayirin ornek olarak diskiniz 100GB ise 20GB'i işletim sistemi icin 80GB ida surekli kullanmakta oldugunuz yazilimlar, dosyalar, mp3 vs icin kullanin.

Bilgisayariniza tum yazilimlarinizi kurun ve aliskin oldugunuz sekilde masaustunuzu ve kisayollarinizi hazirlayin. Isletim sisteminizin tum updatelerini tamamlayin. Surekli guncellediginiz dosyalarinizi, onemli olanlari kesinlikle C: surucunuzde saklamayin. D: uzerinde saklayin ve calistirirkende direk oradan calistirin, guncellemelerinizide o dosya uzerinde geceklestirin.

Ardindan Acronis veya Norton ghost gibi bir yazilimla C: bolumunuzun yedegini alin. Boylece isletim sisteminiz bozuldugunda, daha once almis oldugunuz yedeklerle kaldiginiz yerden tekrar devam edebilirsiniz. Ayrica onemli datalariniz D: surucude kalacagi icin isletim sisteminin bulundugu bolumu eski haline getirdiginizde D: surucunuze dokunmadiginiz icin en son kayit ettiginiz halde kalacaktir.

Bana gore en ideal calisma sekli budur, ben boyle yapiyorum. Her ne kadar 2 3 senede bir isletim sistemini yenilemek zorunda kalsamda gecmiste edindigim tecrubeler beni bu sekilde calismaya zorluyor. Biliyorsunuzki zaman geri gelmiyor ve biz bilgisayarimizi rahat kullanilacak bir hale getirene kadar gercekten iyi bir zaman harciyoruz isin sonunda o haliyle sistemimizi kullanmayada alismis oluyoruz.

Kolay gelsin.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-08-29, 15:28
ByRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne kaldı ki?

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
ByRON will become famous soon enough

Güzel Bilgi tesekkür ederim Loi

Ölmek istemek ne biçim bir duygu anne, Deli gibi sevmek istedikçe ...
Geleceğin Medyası YouMedya.Tv

Seçenekler
Stil