![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
olay şu:
512 ddr 400 mhz bir ramim vardı, pcyi açar açmaz aşırı derece sınıp mavi ekran hatası verdirip pcyikapatıyordu.. bunu garantiye yolladım ve idareten 128 ddr 233 mhz bi ram aldım .. ama diğer ramim garanti dışıymış aynen gönderdiler .. şimdi sorum şu bu 2 rami aynı anda taksam? ana karta veya başka bir donanıma zarar verirmi mhzleri farklı birinin 400 diğerinin 233 .. belki 2sini aynı anda taksam pc kapanmaz .. ama bi zararı varmıdır ? |
|
||||
|
@slayer ikisini taktım açıldı ama bi arkadaş anakartı yakabilir dediği için çıkarmıştım..
@electro teşekkürler cevap için .. tekrar deniyeyim .. |
|
||||
|
mhz den hiçbir şey olmaz cayır cayır kullanırsın sadece denildiği gibi düşük olana ayak uydurur
ama o çok ısınıp mavi ekran çıkartan ramı kullanma ana kartını bozma ihtimali çok yüksek. 512 mb ramlar çok ucuz 40-50 YTL ye ikinci el mecidiyeköyden alırsın
|
iki farkli frekanstaki ramlar arasinda calisma olarak bir problem cikmaz .. dusuk frekanstaki ram frekansinda calisir her ikiside. ama bazi ozel durumlarda calismama gibi bir durumda soz konusu olabilir ..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|