![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Samsung monitor almada ne alırsan.
www.teknolojix.com u ziyaret et daha geniş bilgi alabilirsin. Refer olarakta adımı ver REKLAMPARKI.COM ÖMER de gerisi yeter |
|
|||
|
bu başlığı biraz geç okudum ama ;rally "samsung monitör alma da ne alırsan" demişsin nedenini merak ettim tanıdığım çok arkadaşım var "samsung757 mb" kullanıyolar ve gayet memnunlar ilk defa senden samsung hakkında memnuniyetsizlik duyuyorum. Cevap yazarsan sevinirim merak ettim.
|
|
||||
|
2.sorum sa makinayıtopladıktan sorası ile ilgili herşeyi sağ salim toparladıktan sonra makinayı açınca bios tan yapmam gereken ayarlar hakkında biraz bilgi isticem sizden.
alıcan yer toplasın sen hiç uğraşma bios ayarlarını yaparlar ve denesinler ürünleri.. bunlara ücret almazlar büyük şirketler samsung monitor gayet güzel tavisye ederim.. bilgisayar şirketinde çalışmaktayım bu arada ![]() saygılar... |
|
||||
|
He birde samsung monitör gayet iyi. Ama bir konuda haklı olabilirsin. CRT Monitörler artık üretilmiyor avrupada. Çok kısa bir süre sonra sadece LCD monitör alabileceğiz. aynı şey tv içinde geçerli olacak. Plazma lar satılacak sadece. LCD Monitörlerin ömürleri 2 kat daha fazla ve gün geçtikçe fiyat dezavantajı azalıyor.
| Stil | |
|
|