![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Evet konudanda anlaşıldığı gibi biraz acemiyim bu konuda.Nelere dikkat etmem gerekir alırken?
|
Öncelikle birincisi sensörün CMOS değil CCD olmasına dikkat et.
Çözünürlüğün interpolasyonlu değil gerçek değerlerine bak.Yani örneğin piyasadaki bir çok dandik dij. fot. makinasında 6.0 mp. vs. görebilirsin.Fakat bu makinalarda çözünürlük gerçekte 1 mp vs. dir görüntü dijital olarak büyütülerek 6 mp boyutlarına getirilir. Küçük ve hafif olmasına dikkat et.Her ne kadar önemsiz gibi görünsede kullanırken önemi anlaşılıyor. Optik zoom olursa iyi olur. Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar söyledikçe bende aklıma gelenleri eklerim...
|
Bende 1 haftaya kadar bir makine almayı düşünüyorum, biraz araştırdım ama yardımcı olacak arkadaşlarında bilgileri çok önemli benim için.
Şuan 4 model var aklımda: sony dsc-w50 6.0mp sony dsc-s600 6.0mp canon a520 4.0mp canon a540 6.0mp |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|